Sonoff R5 6-gombos eWeLink-remote fali távirányító

3260,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 4 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Garancia: 2 év
  • Webáruházi-azonosító: so-r5

A Sonoff R5 okoskapcsoló 6 db kapcsolóval lett felszerelve, az eWeLink-Remote gateway funkciónak köszönhetően pedig távolról is vezérelheti az eWeLink applikációhoz hozzáadott eszközeit. A hatótávolsága 90 méter és 3 típusú trigger műveletet támogat (szimpla kattintás, dupla kattintás és nyomvatartás). A készüléket nagyon egyszerű beüzemelni, a kapcsolókat pedig a készletben található matricákkal is megjelölheti.

.
.

Fedezze fel, hogy mennyire egyszerű és kényelmes is lehet az okosotthon vezérlése! Hogyha nem szeretné a különböző szobában lévő eszközeit az applikáción keresztül működtetni, akkor használhatja az R5 kapcsolót. Az eWeLink-Remote gateway funkció segítségével helyileg vezérelheti az okoseszközeit 90 méteres hatótávolságban.
Egyetlen gomb megnyomásával ütemtervet is készíthet az applikáció használatával. Internetkapcsolat mellett egyetlen nyomással felkapcsolhatja az összes lámpát a konyhában vagy lekapcsolhatja a hálószobai éjjeli lámpát. Emellett egy eWeLink Remote gateway készülék akár 8 db R5-höz is csatlakoztatható! Ez azt jelenti, hogy több kapcsolót is használhat egy lámpa vezérléséhez.

.

A készüléket rendkívül egyszerű beüzemelni. Felragaszthatja a falra a készletben található ragasztóval és nem kell aggódnia a vezetékek miatt! Emellett hagyományos kapcsolóként is használhatja és egyszerűen csak leteheti az asztalra vagy egy polcra. A működtetéséhez csupán 2 db CR2032 elemre van szükség, amivel akár 2 évig is működni fog.
Aggódik, hogy esetleg el fogja felejteni, hogy egyes kapcsolók mire valóak? Aggódik, hogy össze fog zavarodni? Nem kell! A készletben 20 db matricát fog találni, amivel könnyedén megjelölheti a kapcsoló különböző funkcióit. Állítsa be a funkciókat a saját igényei szerint és élvezze otthona kényelmes vezérlését!

.

Háromféleképpen is megnyomhatja a kapcsolót! Legyen még több lehetősége! A kapcsolót háromféleképpen is megnyomhatja: szimpla, dupla és hosszú nyomás. Mindegyik típusú nyomással különböző dolgokat aktiválhat: például a szimpla nyomással felkapcsolhatja az összes lámpát a hálószobában, a dupla nyomással csak az éjjeli lámpát kapcsolhatja fel, a hosszú nyomással pedig az összeset kikapcsolhatja. A választás az Öné, a lehetőségek pedig végtelenek!

.
.
.

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/so-r5.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^