Sonoff S-MATE 3-körös impulzus/billenő-kapcsoló átalakító Wifi (eWeLink) fali távirányítóvá (vezetékes kapcsoló okosító)

2900,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 1 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Garancia: 2 év
  • Webáruházi-azonosító: so-s-mate

Az S-MATE egy eWeLink-Remote eszköz, amely egy hagyományos billenő-, vagy impulzuskapcsolóhoz csatlakoztatható, mely által a hagyományos fali kapcsolóból egy vezeték nélküli okos kapcsoló lesz. Ráadásul egy nulla nélküli szerelődobozban is beüzemeltethető. 3 Voltos CR2032 lítium gombelemmel működik.
Az S-MATE-et csatlakoztathatod hagyományos 1/2/3 gombos fali kapcsolóhoz, amely így távirányítóként működik. Párosítsa a MINI R3 vagy R4 Extreme kapcsoló reléhez az S-MATE-et hogy helyileg vezérelhesd az eWeLink-Remote jellel. A készülékkel könnyedén vezérelheted a párosított eszközöke. Az S-MATE hatótávolsága 50 m.

.
.
.

Bekötési megoldások:

  • Távolítsa el az akkumulátor szigetelőlemezét.
  • A szerelés megkezdése előtt áramtalanítson! A készülék beszerelését és karbantartását szakképzett villanyszerelőnek kell végeznie. Az áramütés elkerülése érdekében ne érintse meg a csatlakozókat, ha a készülék be van kapcsolva!
  • Az S-MATE átalakító billenő és impulzus kapcsolóval is működtethető. Az S-MATE átalakítón található DIP-kapcsoló gyárilag jobbra van állítva, ami alapértelmezetten billenő-kapcsolós üzemmódnak felel meg. Ha impulzus kapcsolóval (csengőkapcsoló, nyomókapcsoló) kívánja működtetni, akkor a DIP-kapcsolót balra kell állítani. A 3 -kört csak egyféle kapcsoló típussal működtethet.
  • Az S-MATE rendelkezik L/L1/L2/L3 jelölésű csatlakozósorral, amelyek terminálcsatlakozóként használhatók, semmilyen hatásuk nincs az S-MATE átalakítóra. Emiatt az is lehetséges, hogy a relék tápellátásának bekötéséhez kihagyjuk.
.

Az S-MATE hozzáadása (párosítása) az eWeLink-Remote-hoz:

1. Az S-MATE hozzáadható az eWeLink-Remote átmenettel rendelkező eszközökhöz, mint például a MINIR3 / MINIR4 Exterme és mások az eWeLink alkalmazás beállítások oldalán.
2. Adja hozzá az S-MATE-et egy intelligens jelenethez, hogy más eszközök működtetését tudja kezel az S-MATE átalakítóra kötött kapcsolókkal.

.
.

Kínai gyártmány.

A gyártó által a termékhez biztosított információ pdf formátumban itt érhető el: //ledrex.hu/dwnld/so-s-mate.pdf

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^