Topmet FIX12 LED profil 2 méteres szálban

1080,- Ft/pár
Alacsony készlet! Maximum 20 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

  • A lámpatest jellemző színe: alumínium
  • Anyaga: alumínium
  • Webáruházi-azonosító: tm-fix12

LED profilra akkor is szükségünk lehet, ha nem akarjunk a LED szalagnak egy szép megjelenést biztosítani, mert felesleges lenne. Például, ha nem látszódó helyre tesszük, mert csak az áramló fényt látni és nem a fényforrást. A LED szalagnak akkor is szüksége lehet, egy jó hőleadást és egy egyenes és jó tapadást biztosító felületre. Erre ideális megoldás ez az alumínium profil. Ez a profilt át is fúrva felcsavarozhatjuk a kívánt helyre, vagy éppen kétoldalas ragasztóval fel is ragaszthatjuk. Egyben biztosak lehetünk, az alumíniumra jól ragad a LED szalag hátoldali kétoldalas ragasztó szalagja, valamint az alumínium jó hővezetést biztosít.
2 méterres szálban kapható, mely a kívánt méretre vágható. Nem eloxált, hanem natúr alumínium a felülete!

.
.
.
.

Valójában ez nem egy LED profil, hanem bizonyos LED profilok felrögzítését biztosító sín

Azaz egy kiegészítő termék. Ugyan azt a célt szolgálja, mint a általában a rögzítő fülek, abból is a rejtett típusok, azzal az eltéréssel, hogy tetszés szerinti hosszúságúra vághatjuk, illetve hosszabb szakaszon stabilabb, erősebben rögzülő kapcsolatot tudunk vele biztosítani a fülpárral szemben.
Az alábbi képen egy ilyen megoldást láthatunk, ahol a LED profil rögzítő sín a LED profil és a félopál takaró elem rétegeit eltolt állapotban szemlélhetjük.
A rögzítő sín a legbiztosabb felszerelési mód. A rögzítő sínt a kívánt darabokra vághatjuk, azt átfúrva tudjuk felcsavarozni a bútorra. Fontos, hogy süllyesztett fejű facsavart használjunk és a furatot is úgy alakítsuk ki a sínen, hogy a csavar fej valóban süllyesztve legyen, különben megakad a fejben a LED profil a sínre rátolásakor.
A rögzítő sín használata ott a legszerencsésebb, amikor a LED profilokat soroljuk. Ha a sín mindkét profil alá beér akkor a két profil tökéletesen párhuzamban lesz, és semmilyen irányban nem lesz elérés.
A rögzítő sínt akár 2-3cm-es szakaszokra is feldarabolhatjuk és ez által merev rögzítő füleket kapunk.

.
.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^