V-TAC Alu ráépíthető LED-profil + sík opál takaró, 1m (végzáróval, rögzítővel)

990,- Ft/darab
OUTLET ár, ez egy véglegesen kifutó termék! Az eredeti ára 2190,-Ft volt. Maximum 1 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • A lámpatest jellemző színe: alumínium
  • Anyaga: alumínium
  • Webáruházi-azonosító: vt-9982
LED szalagok elegáns megjelenését és azok jó hővezetését, valamint mechanikai védelmét biztosító 1 méter hosszú alumínium profil és annak opál takaró eleme, 1 pár felrögzítést biztosító füllel és 1 pár végzáró elemmel, valamint annak csavarjaival. Ezt tartalmazza a fenti ár.
LED-szalagot (fényforrást) nem tartalmaz, azt külön kell megvásárolni, az igényeknek megfelelőt. Ehhez a termékhez külön rögzítő fül vagy végzáró nem vásárolható.

Ebbe a LED profilba kizárólag 8mm széles LED szalagot tudunk beragasztani.
A LED szalag toldó, vagy bekötő elemeit nem tudjuk használni ebben a LED profilban, hiszen azokhoz minimum 12,5mm széles és 5mm magas hely kellene. Így a LED profilon belül kizárólag forrasztással tudjuk a LED szalagokat vezetékezni.
Az 1 méteres LED profil, a kívánt hosszra rövidebbre vágható.

A rögzítő fül használata azért szükséges, mert e nélkül a LED profilt annak átfúrásával tudjuk csak a kívánt helyre rögzíteni.
Ebből eredően a probléma, ha utána beragasztjuk a helyére a LED szalagot, akkor egy esetleges bontáskor, csak a csavarfejről eltávolított (kitépett) LED szalag után tudjuk a LED profilt leszerelni.
A takaró elemet szemből is rá lehet pattintani erre a LED profilra.
A fül arra kell, hogy a LED profilt előre készre szereljük, majd mint kész elemet pattintsuk fel a kívánt helyre.
.
.
A fenti képen a LED profil keresztmetszeti méreteit láthatjuk.
.
.
.
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^