V-TAC Alu ráépíthető széles LED-profil + opál takaró, 1m (végzáróval, rögzítővel)

990,- Ft/darab
OUTLET ár, ez egy véglegesen kifutó termék! Az eredeti ára 3190,-Ft volt. Maximum 8 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • A lámpatest jellemző színe: alumínium
  • Anyaga: alumínium
  • Webáruházi-azonosító: vt-9986
LED szalagok elegáns megjelenését és azok jó hővezetését, valamint mechanikai védelmét biztosító 1 méter hosszú alumínium profil és annak opál takaró eleme, 1 pár felrögzítést biztosító füllel és 1 pár végzáró elemmel, valamint annak csavarjaival. Ezt tartalmazza a fenti ár.
LED-szalagot (fényforrást) nem tartalmaz, azt külön kell megvásárolni, az igényeknek megfelelőt. Ehhez a termékhez külön rögzítő fül vagy végzáró nem vásárolható.

Ebbe a LED profilba 8, vagy 10mm (11mm) széles LED szalagot tudunk beragasztani, valamint LED pálcából 12-13mm széleset tudjunk belefűzni. Ugyanakkor a 12mm szélessel vigyázni kell, mivel két oldalt csak fél-fél mm széles perem tartaná, így könnyen előfordulhat, hogy kijön a helyéről. Emiatt a 12mm széles LED pálcát célszerűbb szemből a perem alá csúsztatva beragasztani.
A LED szalag toldó, vagy bekötő elemeit nem tudjuk használni ebben a LED profilban, hiszen azokhoz minimum 12,5mm széles és 5mm magas hely kellene. Így a LED profilon belül kizárólag forrasztással tudjuk a LED szalagokat vezetékezni.
A lap profil előnye, hogy amennyiben 8-10mm széles LED szalaghoz használjuk, akkor a pálca rögzítő peremei alatt két oldalon vezetéket tudunk elrejteni. Ez azért jó, mert így a profilon belül meg tudjuk oldani a LED szalag két végről történő tápellátását, az erősebb világítás biztosítása érdekében.
Az 1 méteres LED profil, a kívánt hosszra rövidebbre vágható.

A rögzítő fül használata azért szükséges, mert e nélkül a LED profilt annak átfúrásával tudjuk csak a kívánt helyre rögzíteni.
Ebből eredően a kisebb probléma, ha utána beragasztjuk a helyére a LED szalagot, akkor egy esetleges bontáskor, csak a csavarfejről eltávolított (kitépett) LED szalag után tudjuk a LED profilt leszerelni.
A takaró elemet csak a végéről lehet befűzni ebbe a LED profilba.
A fül arra kell, hogy a LED profilt előre készre szereljük, majd mint kész elemet pattintsuk fel a kívánt helyre.
.
.
A fenti képen a LED profil keresztmetszeti méreteit láthatjuk.
.
.
.
.
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^