V-TAC eloxált alu ráépíthető opál 2 méteres LED profil 4 végzáróval és rögzítő füllel

1990,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 20 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • A lámpatest jellemző színe: alumínium
  • Anyaga: alumínium
  • EAN-kód: 3800157636834
  • Gyártói SKU / MPN azonosító: 10321
  • Webáruházi-azonosító: vt-10321

Komplett opál takaró elemes eloxált alumínium LED profil. Azaz a fenti árba egy 2 méteres LED profil, egy ugyanakkora szemből bepattintható takaró elem, 4 darab végzáró elem (mindegyike furatolt, azaz a vezeték átfűzhető rajta), valamint a felrögzítést biztosító 4 darab rögzítőfül tartozik.
A 4 darab végzáró és a 4 darab rögzítő fül lehetőséget biztosít arra, hogy a 2 méteres szálat tetszés szerinti helyen elvágva, két darab önálló egységet alakítsunk ki.
Nem tartalmaz elektromos alkatrészt, így a kívánt erősségű és színű LED-et, a megfelelő vezetékhosszt és a LED szalaghoz méretezett tápegységet külön kell hozzá megvenni és szakemberrel kell összeszereltetni.
Ehhez a LED profilhoz külön további rögzítő fülek és végzáró elemek nem kaphatóak.

.

Ennek a LED-profilnak a sajátossága, hogy a takaró elemet nem a végéről kell befűzni, hanem szemből bepattintható az alumínium profil nútjába. Ez főképp akkor előnyös, ha például faltól-falig vezetjük a LED profilt.

.

A profil méretei:

.

Maximum 12mm széles LED szalagot tudunk beleragasztani. A LED profilon belül nem tudunk bekötő, vagy toldó elemeket használni, mert nem fér el benne.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^