V-TAC eloxált alu hajlítható opál 2 méteres LED profil 4 végzáróval és rögzítő füllel

2190,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 5 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • A lámpatest jellemző színe: alumínium
  • Anyaga: alumínium
  • EAN-kód: 3800157682824
  • Gyártói SKU / MPN azonosító: 2909
  • Webáruházi-azonosító: vt-2909

Ez egy komplett opál takaró elemes hajlítható LED profil. Azaz a fenti árba egy 2 méteres eloxált alumínium LED profil, egy ugyanakkora szemből bepattintható takaró elem, 4 darab végzáró elem (mindegyike furatolt, azaz a vezeték átfűzhető rajta), valamint a felrögzítést biztosító 4 darab rögzítőfül tartozik.
A 4 darab végzáró és a 4 darab rögzítő fül lehetőséget biztosít arra, hogy a 2 méteres szálat tetszés szerinti helyen elvágva, két darab önálló egységet alakítsunk ki.
Nem tartalmaz elektromos alkatrészt, így a kívánt erősségű és színű LED-et, a megfelelő vezetékhosszt és a LED szalaghoz méretezett tápegységet külön kell hozzá megvenni és szakemberrel kell összeszereltetni.
Ehhez a LED profilhoz külön további rögzítő fülek és végzáró elemek nem kaphatóak.

FIGYELEM! Ez a termék azért hajlítható, mert a profil alumínium oldalfala olyan alacsony, hogy a hajlítás során azok megszakadása, vagy begyűrődése elkerülhető. Azonban nem ismert, hogy mi az a minimális hajlítási sugár amit még sérülés nélkül elvisel!

.

Ennek a LED-profilnak a sajátossága, hogy a takaró elemet nem a végéről kell befűzni, hanem szemből bepattintható az alumínium profil nútjába. Ez főképp akkor előnyös, ha például faltól-falig vezetjük a LED profilt.

.

A profil méretei:

.

Maximum 12mm széles LED szalagot tudunk beleragasztani. A LED profilon belül nem tudunk bekötő, vagy toldó elemeket használni, mert nem fér el benne.

.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^