V-TAC eloxált alu sarok opál 2 méteres LED profil 4 végzáróval és rögzítő füllel

2195,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 8 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • A lámpatest jellemző színe: alumínium
  • Anyaga: alumínium
  • Webáruházi-azonosító: vt-3353
Ez egy komplett opál takarós LED profil. Azaz a fenti árba egy 2 méteres eloxált alumínium LED profil, egy ugyanakkora szemből bepattintható takaró elem, 4 darab végzáró elem (megyike furatolt, azaz a vezeték átfűzhető rajta), valamint a felrögzítést biztosító 4 darab rögzítőfül tartozik.
A 4 darab végzáró és a 4 darab rögzítő fül lehetőséget biztosít arra, hogy a 2 méteres szálat tetszés szerinti helyen elvágva, két darab önálló egységet alakítsunk ki.
Nem tartalmaz elektromos alkatrészt, így a kívánt erősségű és színű LED-et, a megfelelő vezetékhosszt és a LED szalaghoz méretezett tápegységet külön kell hozzá megvenni és szakemberrel kell összeszereltetni.

Ehhez a LED profilhoz külön további rögzítő fülek és végzáró elemek nem kaphatóak.
.
Ennek a LED-profilnak a sajátossága, hogy a takaró elemet nem a végéről kell befűzni, hanem szemből bepattintható az alumínium profil nútjába. Ez főképp akkor előnyös, ha például faltól-falig vezetjük a LED profilt.
.
Ennek a sarok profilnak az előnye, hogy a sarokba berögzítve, az alumínium profilból csak az anyagvastagság két éle látszik csak és ezen kívül a negyed félkörív teljes egésze az opál takaró elem. Ez azt jelenti, hogy a beleragasztott LED szalag eredeti világítási szögéből nincs kitakarás. Hiszen minél szélesebb az aluminium rész annál kisebb az a szabad szög amin keresztül a LED fénye kijöhet. Azaz, ezzel a sarokelem típussal érhetjük el a legnagyobb fényhasznosítást. Ugyanakkor erre is mint minden opál takaróra érvényes, hogy az átlátszó takaróemelekhez képest veszteséget okoz a kisebb fényáteresztő képessége. Ugyanakkor az átlátszóval szemben egyenletesebb és káprázásmentes megjelenést biztosít.A profil méretei:
.

Maximum 10mm széles LED szalagot tudunk beleragasztani. A LED profilon belül - igaz csak elállással, - de tudunk bekötő, vagy toldó elemeket használni, mert elfér benne.
A profil előnye, hogy a LED szalag ragasztási felülete alatti háromszögben 2-eres vezetéket át tudunk vezetni, így lehetőséget biztosít, például arra, hogy egy végen látszódó bekötést, gyakorlatilag a profilon belül mindkét végpontinak alakítsunk ki, vagy a LED profil sorolása esetében a további profilokhoz ott vezessünk el tápellátást.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^