V-TAC eloxált alu glettelhető süllyesztett opál 2 méteres LED profil 4 végzáróval és rögzítő füllel

7850,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 4 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • A lámpatest jellemző színe: alumínium
  • Anyaga: alumínium
  • EAN-kód: 3800157636995
  • Gyártói SKU / MPN azonosító: 3359
  • Webáruházi-azonosító: vt-3359

Komplett opál takaró elemes gipszkarton rendszerbe beépíthető, glettelhető LED profil. Azaz a fenti árba egy 2 méteres eloxált alumínium LED profil, egy ugyanakkora szemből bepattintható takaró elem, 4 darab végzáró elem (mindegyike furatolt, azaz a vezeték átfűzhető rajta) tartozik.
A 4 darab végzáró lehetőséget biztosít arra, hogy a 2 méteres szálat tetszés szerinti helyen elvágva, két darab önálló egységet alakítsunk ki.
Nem tartalmaz elektromos alkatrészt, így a kívánt erősségű és színű LED-et, a megfelelő vezetékhosszt és a LED szalaghoz méretezett tápegységet külön kell hozzá megvenni és szakemberrel kell összeszereltetni.
Ehhez a LED profilhoz külön további rögzítő fülek és végzáró elemek nem kaphatóak.

.
.

A profil méretei:

.

Maximum 20mm széles (pl. 2x10mm-es) LED szalagot tudunk beleragasztani. A LED profilon belül tudunk bekötő, vagy toldó elemeket használni, mert nem fér el benne, ha csak egy szalagot helyezünk bele, ami általában 8-12mm közötti szélességű.


A fent ismertetett V-TAC eloxált alu glettelhető süllyesztett opál 2 méteres LED profil 4 végzáróval és rögzítő füllel termékkel leginkább releváns videó ajánlatunk:

Gipszkarton álmennyezet készítése egy ilyen alumínium glettelhető süllyesztett LED profilos világítási rendszer kialakításával

Cserélje le régi otthoni világítását gyönyörű, modern LED-profil világításra.

.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^