V-TAC Smart univerzális Wifi – 433MHz-es RF távirányító konverter

7270,- Ft/darab
Alacsony készlet! Maximum 1 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

  • Garancia: 2 év
  • Webáruházi-azonosító: vt-5144-smart-rf433
Ezzel a V-TAC Smart univerzális Wifi – RF 433MHz-es távirányító konverterrel megoldható, hogy a 433MHz-es rádiófrekvenciás tartományban működő távirányítójú fix kódos (ugrókódos, vagy változó kódos NEM) készülékeit Wi-Fi kapcsolaton keresztül elérje és kezelni tudja. Azaz az okos telefonjára telepített alkalmazásán keresztül, vagy ha rendelkezik Amazon Alexa, vagy Google Assistant szolgáltatást nyújtó okos hangszóróval (virtuális segéd szolgáltatással), akkor akár szóbeli utasításokkal is tudja kezelni ezeket a rádiófrekvenciás eszközeit.
Az okos telefon alkalmazások angol nyelvűek, az Amazon Alexa, vagy Google Assistant keretében adott szóbeli utasításokat szintén angolul kell kiadni. Emellett, ha az adott RF vevő készülék nem található meg az okostelefon alkalmazásban eltárolt típusok között, a felhasználó a készülék eredeti távirányítójával megtaníthatja a szolgáltatást az ismeretlen készülék kezelésére. Egy V-TAC Smart univerzális Wifi – RF 433MHz-es távirányító konverterrel maximum 4 RF távirányítású eszközt tud elérni. Ilyen eszközök leggyakrabban a régebbi még nem „okos” konnektorba dugható távirányítós konnektor, egyes RF LED szalag dimmerek, kapcsolók, vagy éppen ha nem ugrókódos, akkor a garázskapu is kezelhető.
.
.
A fenti ár egy wifi-433Mhz-es rádiófrekvenciás konvertert, egy USB – micro-USB töltőkábelt és egy rögzítő talpat tartalmaz. Működtetéséhez DC 5 Volt és 0,5 Amper tápellátás szükséges. Ilyen tápegységet (telefontöltő adaptert) külön kell megvásárolni, a fenti ár ezt nem tartalmazza. Töltő adaptert választhat INNEN is.

A telepítési, beállítási útmutató – okostelefonos használathoz:

.

Beállítási útmutató – az Amazon Alexa virtuális segéd használathoz:

.

Beállítási útmutató – a Google Assistant szolgáltatáson keresztüli használathoz:

.

Figyelem!

A magyar nyelvű útmutató, az angol nyelvű fordítása. Emiatt helyenként úgy tűnhet, hogy az okostelefon alkalmazás magyar nyelvű, vagy a virtuális segédeknek magyar nyelven adható szóbeli utasítás, de ez nincs így!
Minden kommunikáció angol nyelvű!


Figyelem!


A magyar nyelvű útmutató, az angol nyelvű fordítása. Emiatt úgy tűnhet, hogy az okostelefon alkalmazás magyar nyelvű, vagy a virtuális segédeknek magyar nyelven adható szóbeli utasítás, de ez nincs így!
Minden kommunikáció angol nyelvű! Elképzelhető, hogy egyes illesztett távirányító típusok valamely más nyelven is elérhetőek, azonban a magyar nyelven nagy valószínűséggel egyik sem.
Kínai gyártmány.
.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^