V-TAC Smart univerzális Wifi – infravörös távirányító konverter

7480,- Ft/darab
Alacsony készlet! Maximum 3 darab van.
Szállítás 3 munkanapon belül a készlet erejéig, de utánrendelhető!

Műszaki adatok:

  • Garancia: 1 év
  • Webáruházi-azonosító: vt-5151-smart-ir
Ezzel a V-TAC Smart univerzális Wifi – infravörös távirányító konverterrel, megoldható, hogy az infravörös távirányítású készülékeit Wi-Fi kapcsolaton keresztül elérje és kezelni tudja. Azaz az okos telefonjára telepített alkalmazásán keresztül, vagy ha rendelkezik Amazon Alexa, vagy Google Assistant szolgáltatást nyújtó okos hangszóróval, akkor akár szóbeli utasításokkal is tudja kezelni az infravörös távirányítású eszközeit.
Az okos telefon alkalmazások angol nyelvűek, az Amazon Alexa, vagy Google Assistant keretében adott szóbeli utasításokat szintén angolul kell kiadni. Emellett, ha az adott infrajel vevő készülék nem található meg az okostelefon alkalmazásban eltárolt típusok között, a felhasználó a készülék eredeti távirányítójával, megtaníthatja a szolgáltatást az ismeretlen készülék kezelésére.
.
.
Az, hogy az okostelefon alkalmazáson keresztül sikerül is kezelni az infrás eszközt, azaz a telefon képernyőjén megjelennek és működnek a távirányító gombjai, még további kihívást jelenthet, hogy Amazon Alexa, vagy Google Assistant szolgáltatás használata során, hogyan hivatkozzunk angolul egy infra távirányítással elérhető funkcióra egy bonyolultabb eszköz, TV, TV-box egyedibb (ki-be kapcsolás, hangerő, csatorna váltáson túli) funkcióira. Ezekről többnyire nem található információ.
A Wifi 2,4GHz-es tartományában működik, az infravörös kimeneti jele, pedig 38KHz-es tartományban.
Infravörös hatótáv maximum 8 méter. A konverternek ugyanúgy rálátással kell rendelkeznie a távirányítani kívánt eszközre, mint egy hagyományos infrás távirányítónak. Egy konverterrel több infrajelet vevő eszköz is kezelhető, a korlátozó tényező, a rálátás és a hatótáv. Emiatt, ha a lakásban több olyan infravevős eszközt is kívánunk okos eszközzel elérni, melyek nem érhetőek el egy konverterrel, akkor több wifi - infravörös konvertert kell beszerezni és telepíteni. A fenti ár egy wifi-infravörös konvertert, egy USB – micro-USB töltőkábelt és egy kétoldalas ragasztókorongot tartalmaz. Működtetéséhez DC 5 Volt és 1 Amper tápellátás szükséges. Ilyen tápegységet (telefontöltő adaptert) külön kell megvásárolni, a fenti ár ezt nem tartalmazza. Töltő adaptert választhat INNEN is.

A telepítési, beállítási útmutató – okostelefonos használathoz:

.
.
.

Beállítási útmutató – az Amazon Alexa virtuális segéden keresztüli használathoz:

.

Beállítási útmutató – a Google Assistant szolgáltatáson keresztüli használathoz:

.

Figyelem!

A magyar nyelvű útmutató, az angol nyelvű fordítása. Emiatt helyenként úgy tűnhet, hogy az okostelefon alkalmazás magyar nyelvű, vagy a virtuális segédeknek magyar nyelven adható szóbeli utasítás, de ez nincs így!
Minden kommunikáció angol nyelvű!

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^