V-TAC 5 méter IP54 10xE27 foglalat füzér (fényforrás nélkül)

14040,- Ft/darab
ELFOGYOTT, MEGSZŰNT!

Műszaki adatok:

  • Garancia: 2 év
  • Webáruházi-azonosító: vt-7135-10xe27
45cm-enkét egy, azaz összesen 10 darab E27-es foglalatot tartalmazó füzér. Maximum 40Wattos fényforrásokkal használható. A kábel kettős szigetelésű 2x1mm2 rézvezeték fekete, gumi szigeteléssel, kültéri, IP54-ess védelemmel. Ez a védelem azonban magára a füzérre vonatkozik. Ha kültéren akarjuk használni, és ott is hagyni, akkor a fényforrásnak is ilyen védelemmel kell rendelkezni. A LED fényforrások a legritkább esetben rendelkeznek ilyen védelemmel. Ha nem áll rendelkezésünkre IP54-es fényforrás, akkor olyat kell választanunk, amelyiken nincs illesztési felület, Alapból ilyenek a hagyományos, vagy halogén izzószálas körték, vagy a LED-ek esetében az ugyanilyen üveg körtébe helyezett COG LED-ek. Vagy üveg helyett, teljes gömb PMMA (plexi) burkolatú LED-ek. Amellett, hogy megfelelő fényforrásokat választunk, arra is figyelemmel kell lennünk, hogy a fényforrás nyaka jó záródást biztosítson a foglalat gumi peremén. Ha ez nem megoldható, akkor csak fedett helyen használjuk.
.
Fényforrást külön kell hozzá venni. A füzér egyik végén dugvillás, a másik vége, dugaljas, így a további hosszabbítási lehetőség adott, ha rövid lenne.
.
Körte alakú COG ledekkel:
.
Valójában 5,85 méter hosszú a teljes vezetékszakasz.
.
Gömb alakú LED-ekkel:
.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egyszerűbb, kisebb fogyasztású színes 10 gömbös party füzér is elég lenne, azt megtalálja itt: 5m 10 gömbös Party izzófüzér (RGBY) 4 színű.

Kínai gyártmány.

.
^
^