V-TAC E27 leszúrható kerti lámpatest

1690,- Ft/darab
Az áruház készletéből kifutó termék! Maximum 2 darab - a készlet erejéig kapható! Szállítás 3 munkanapon belül.

Műszaki adatok:

  • Webáruházi-azonosító: vt-728-e27
PAR38 fejű IP65 védettségű V-TAC LED spotokhoz való. A leszúrható lámpatest gumi karimája pontosan, vízmentesen zárja a foglalatot, amikor ilyen LED spotot tekerünk bele. V-TAC PAR38 IP65 LED spot hideg-, közép-, melegfehér, piros, zöld, kék színekben kapható. Ezzel a leszúrható lámpatesttel egyszerűen telepíthet növényzetet, vagy a családi ház homlokzatát megvilágító reflektorokat.
.
A lámpatestbe a vezetékezést a kivitelezőnek kell megoldania.
Több fényforráshoz két megoldás lehetséges. Mivel a lámpatest szerelődobozának mindkét oldalán biztosított a vezeték bekötési lehetőség, így akár egy vezeték mentén felűzhetjük a lámpatesteket, de külön szerelődobozzal, elágazva is megvalósíthatjuk elképzelésünket.
Külön vehet kültéri gumi szigetelésű kábelt, IP44-es kültéri konnektort, dugvillát, IP65-ös elosztó, vagy összekötő dobozokat. ITT .
.
.
A következő képen látható leszúrható kerti lámpatestbe tekert PAR38 IP65-ös LED spot csak szemléltetési célt szolgál, külön kell megvásárolni és nem része a fenti árnak.
.
.
.

Kínai gyártmány.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^