Rádiófrekvenciás távirányítós 5-12-24Voltos mini RGB vezérlő (3x2Amper) + DC dugóval és RGB bekötővel

4450,- Ft/darab helyett
-43% árengedmény!
2550,- Ft/darab
Akció 2020.06.30-ig, vagy a készlet erejéig!
Készleten van!
Szállítás 3 munkanapon belül.
Rádiófrekvenciás távirányítós 5-12-24Voltos mini RGB vezérlő (3x2Amper) + DC dugóval és RGB bekötővel
 • 30/72/144VA - (átmenő) teljesítmény.
 • Védelem:
 • DC5/12/24V - Bemeneti feszültség.
 • Kimenet: DC5/12/24V, 3x2A (egyenáram)
 • Méret:
 • Garancia: 2 év
 • Webáruházi azonosító: pa-mrgbd-rf-3x2a+dc

Színenként 2Amper áramerősségé biztosítására alkalmas rádiófrekvenciás távirányítóval kezelhető mini RGB LED vezérlő kiedészítő bekötő elemekkel. Azaz egy DC Jack dugóval arra az esetre he nem adapterrel hanem LED meghajtóval telepítik. Így a LED meghajtó vezetékpár kimenetére rögzíthető a DC Jack. Valamit egy RGB bekötő vezetékkel. Arra az esetre, amikor egyes LED szalagok bekötő vezetéke nem tartalmazza a 4PIN-es elemet, csak vezeték darabot, vagy amikor nem egész 5 méteres tekercs kerül falhasználásra hanem egy levágott darab, akkor ennek a bekötő vezetékbek a szorítótüskés csatalkozó vége, rácsiptethető az RGB LED szalag végére.
Azaz 5Voltos tápellátást igénylő LED esetén 30Wattnyi, 12Voltos LED esetén 72Wattnyi, 24Voltos LED esetén 144Wattnyi maximális fogyasztású termék működtetésére alkalmas. Ami a leggyakoribb 12Voltos RGB LED szalagok esetén annyit jelent, hogy a méterenkénti 30db 5050-es RGB SMD LED-es 7,2Watt fogyasztású LED szalagból maximum 10méter, a méterenkénti 60db 5050-es RGB SMD LED-es 14,4Watt fogyasztású LED szalagból maximum 5méter működtethető vele.
Többletigény esetén már jelerősítő szükséges.

Rádiófrekvenciás távirányítós 5-12-24Voltos mini RGB vezérlő (3x2Amper) + DC dugóval és RGB bekötővel

A vezérlő áramszünet esetén megjegyzi az utolsó beállított színt, világítási effektet.
A fenti árban a távirányító és a vezérlő is benne van, de telepítést közetően párosítás szükséges. Tehát, amennyiben a távirányítóra nem reagál a vezérlő, de a távirányító működik, azaz a távirányítón lévő LED gombnyomásra villan, akkor az alábbi a teendönk. A készre szerelt rendszer után a vezérlőre adott tápellátást követő 3 másodpercen belül be kell nyomni a DEMO gombot és nyomva tartani, amíg a vezérlő a LED szalagot 3 egymás utáni gyors felvillanással visszajelzi a párosítás sikerességét. (a vezérlő minden áram alá helyezést követően 3 másodpercig figyeli, hogy akarjuk-e új távirányítóval párosítani)
Egy vezérlő csak egy távirányítóval használható. Tehát, ha egy újabb távirányítóval végezzük el a párosítást akkor a régebbi távirányító már nem tudja kezelni a vezérlőt.

Mit tudunk a távirányítóval elérni?

 • A piros a be- és kikapcsoló gomb. Figyelem, attól, hogy a távirányítóval kikapcsoltuk a világítást, attól még a rendszer feszültség alatt van. Így a rendszert megbontani, vagy bővíteni, a csak a tápegyég áramtalapítása után szabad, mert csak akkor válik a teljes rendszer feszültségmentessé.
 • A DEMO gombbal véletlenszerűen az összes világítási variációt bemutatja.
 • A MODE +- gombokkal a 19 féle világítási effekt közül tudunk választani.
 • A SPEED +- gombokkal 10 fokoztaban állíthatjuk a világítási effektek sebességét.
 • A COLOR +- gombokkal 20 színárnyalat közül fix világítási színt tudunk kiválasztani.
 • A BRIGHT +- gombokkal a fényerőt állíthatjuk 5 fokozatban.

Kínai gyártmány.