RGB LED szalag szettek

Egyszerű telepítésű változtatható színű LED szalag szett variációk. 1-10 méterig méterenként csoportosítva, többféle vezérlővel. Bemutató videók lent.

Ha rövidebb szalagra van szükséges, akkor a szalag végéből 3 ledenként, a jelölt helyeken levághatja a felesleget. Mindegyikük adapteres.

Ha erősebb és beépített, vagy más vezérlési módú, speciálisabb megoldásokra vágyik terveztesse és kiviteleztesse szakemberrel a helyi igényeknek megfelelően.

Általános tudnivalók az egyszerű telepítésű RGB szalag szettekhez

Ebben a videóban egy 8 méteres, rádiófrekvenciás távirányítós minivezérlős, méterenkénti 60 LED-es RGB LED szalag szetten keresztül mutatjuk be azokat az eltéréseket, amelyek egy egy végről és egy mindkét végről megtáplált LED szalag esetében jelentkeznek. Valamint megmutatjuk, milyen kiegészítőkkel tehetjük teljesebbé a világításunkat, hogy nagyobb és egyenletesebb fényáramot érjünk el.

Miboxer FUT025 1-zónás rádiófrekvenciás távirányítós RGB vezérlős egyszerű RGB LED szalag szett

Ebben a videóban egy 6 méteres, méterenkénti 30 LED-es RGB változata kerül bemutatásra, Miboxer FUT025 1-zónás rádiófrekvenciás távirányítóval.

.

Ha a böngésződben futtatod a uBlock, vagy hasonló kiegészítőt, (vagy magát a javascriptet,) akkor blokkolod a képek és a menürendszer megjelenítését. Kapcsold ki, ha élvezhető tartalmat akarsz látni!

^
^